Eurolliga

L’Eurolliga femenina es jugarà en ‘bombolles’

Bàsquet. L’Spar Girona, que té la prèvia a un partit el 28 o 29 d’octubre amb el Sepsi romanès, jugaria en el mateix grup que Iekaterinburg, Schio i Riga

La FIBA té un nou format per a l’edició 2020/21 de l’Eurolliga femenina, que per la crisis sanitària es durà a terme amb un sistema de bombolles amb els equips dividits en quatre grups de quatre, prioritzant la seguretat de les participants.

El format

Les fases regulars tindran sis jornades, les primeres tres seran en una bombolla, cada grup en una seu única i en una setmana, del 29 d’octubre al 5 de novembre. Les altres tres jornades serien en altres seus, del17 al 23 de gener de l’any que ve. Els dos primers decada grup passaran als quarts de final, que també es jugarien en una altra bombolla amb eliminatòries a doble partit del 14 al 20 de març. Els quatre millors disputarien la Final a Quatre.

Els grups determinats en el sorteig s’han dividit cadascun en dos, seguint els criteris de caps de sèrie. L’Spar Girona, que té la prèvia amb el Sepsi romanès el 28 o 29 d’octubre en una seu per determinar, jugaria amb el Iekaterinburg, l’Schio i el Riga en el grup C.

En el D hi ha Sopron, Bourges, Galatasaray i Landes. Dynamo Kursk, Nadejda, Avenida i el vencedor de l’Izmit - Miskolc estaran al grup A i el B el formen Praga, Fenerbahce, Lió i Gdynia.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)