NBA

Els Lakers comencen la final de conferència amb força (126-114)

Bàsquet. Els Nuggets abaixen els braços al tercer quart

Els Lakers han guanyat el primer partit de la final de la conferència oest de la NBA per 126-114 sobre els Nuggets i, per primer cop en aquest play-off, inicien la sèrie per davant, amb 37 punts i 10 rebots d’Anthony Davis i 15 punts i 12 assistències de LeBron James.

Els californians eren superiors des de l’inici i al tecer quart sentenciaven amb un parcial de 33-20 (103-79) per començar a pensar en el segon partit, aquest diumenge..

Segon seguit

Giannis Antetokounmpo és l’MVP del curs per segona temporada a la NBA i es converteix en el tercer jugador que suma tres guardons als 25 anys, després de Kareem Abdul-Jabbar i LeBron James. L’aler-pivot grec és el primer europeu en enllaçar dos MVP i el dotzè en fer-ho, un guardó que arrodoneix la seva actuació perquè també va ser escollit el millor defensor, com quan Michael Jordan (1987/88) i Hakeem Olajuwon (1993/94) rebien els dos premis el mateix curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)