ACB

El Manresa assalta la pista de l’Estudiantes (84-88)

ACB. Els de Pedro Martínez han sabut jugar un final d’infart amb un 0-9 als últims minuts

El Baxi Manresa ha sumat la primera victòria del curs després d’un treballat triomf a la pista de l’Estudiantes (84-88) en un final d’infart. Jou, amb 16 punts, Rafa Martínez, amb 16, i Mason, amb 13, han estat els màxims anotadors.

El primer quart ha estat marcat sobretot per una bona defensa del Baxi Manresa i l’explosió de Rafa Martínez des de la llarga distància amb tres triples seguits (18-25). L’aparició en escena de l’exManresa Cvetkovic ha servit per igualar el matx (31-33) després de 12 punts seguits del serbi valorant 18 dels 26 de tot l’equip. Al descans els de Pedro Martínez dominaven 37-40. En el tercer quart han arribat els millors minuts de Guillem Jou amb 14 punts liderant els manresans coincidint també amb l’encert de Tabu. Avramovic, que ha estat el gran referent en la pretemporada, ha despertat després d’un mal primer temps i un triple de Giedraitis (71-68). Mason ha empatat amb un 2+1 (71-71) i s’ha entrat en un final d’infart. Els madrilenys, amb un triple de Geidraitis (17 punts) i un contracop d’Edwin Jackson, ha obligat a demanar un temps mort a Pedro Martínez (76-71 a 4:01 pel final). Però Mason ha liderat la reacció amb un triple i amb un gran Dani Pérez en la direcció per encadenar un 0-9 (76-80) després de dos tirs lliures de Jou i amb Edwin Jackson fallant dos safates fàcils. Sajus ha avançat els manresans a 33 segons pel final després d’un rebot ofensiu en un tir lliure que ell mateix havia fallat (82-85). Estudiantes ha intentat el triple de la pròrroga però ha fallat i Rafa Martínez ha sentenciat des de la línia del tir lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)