ACB

El Barça pateix el què no està escrit contra el Burgos (89-86)

ACB. Els de Peñarroya han tingut l’últim tir per guanyar però han xiulat falta en atac del Burgos i han expulsat al tècnic català

El Barça ha debutat a l’ACB al Palau Blaugrana contra un Burgos molt sòlid que li ha remuntat fins a 12 punts (71-59). En un final d’infart els castellans han tingut 5,9 segons per fer un tir guanyador però han xiulat falta en atac en un bloqueig del Burgos. Peñarroya ha estat expulsat. Els blaugrana han tingut el trident Mirotic (22 punts i 35 de valoració), Abrines (22) i Oriola (20) per sentenciar (89-86).

Els de Jasikevicius han començat a remolc d’un rival que s’ha mostrat molt ordenat i amb les idees clares. El lituà ha fet seure els titulars Bolmaro i Pustovyi perquè els blaugrana perdien de 10 punts (11-21). L’entrada a pista d’Oriola ha revolucionat el joc i ha donat solidesa al Barça. El de Tàrrega ha anotat set punts seguits per posar els seus per davant (24-23). Amb 26-28 ha debutat a l’ACB Brancou als seus 21 anys. Els blaugrana han continuat però perdent pilotes (11) i Cook ha tornat a obrir forat al marcador (26-33). El canvi de dinàmica però ha arribat amb Àlex Abrines que ha anotat 11 punts seguits, amb 3/3 en triples, per arribar al descans per davant després del tercer triple del mallorquí (45-44).

Al segon temps Abrines ha continuat el seu festival amb 20 punts i 5/5 triples i juntament amb Oriola (17) han agafat un màxim avantatge (65-59) provocant el temps mort de Peñarroya tot i que el Barça ja estava llançat (71-59). Abans del final del tercer quart el Burgos, aprofitant que Mirotic estava a la banqueta, ha fet un parcial de 4-17 per posar-se per davant (75-76) Mirotic i Calathes han sortit al rescat amb dos triples (81-78). El Burgos ha fallat triples lliurats i el Barça semblava sentenciar amb Mirotic com a estrella (22 punts i 35 de valoració). Però una tècnica a Jasikevicius li ha donat l’opció als castellans per empatar amb una penetració de Renfroe (86-86 a 18,7 segons pel final). Hanga ha rebut una falta a 5,9 pel final. L’hongarès només n’ha anotat un (87-86). I en l’última acció el Burgos han vist com els àrbitres li xiulaven falta en atac en el bloqueig i el partit s’ha sentenciat. Peñarroya ha estat expulsat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)