ACB

La Penya tomba l’Unicaja amb un gran Birgander (81-73)

ACB. Els verd-i-negres han anat a remolc al primer temps però ha reaccionat al segon temps amb un bon treball col·lectiu

El Joventut ha debutat a l’ACB amb una important victòria contra l’Unicaja (81-73) amb un Birgander espectacular (13 punts, 7 rebots i 24 de valoració).

La Penya ha arrencat llançat amb un 5-0 però ha començat a cometre molts errors sobretot en el bloqueig i continuació per encaixar un parcial de 4-20 (9-20) amb encert malagueny en el triple (3/4). L’entrada a pista de Birgander ha tapat la sagnia dins la zona i juntament amb Bassas, Parra i Dawson han començat a imprimir velocitat i sobretot intensitat per remuntar el matx (27-25). La igualtat s’ha mantingut fins al descans (37-39).

Recital de Tomic en la sortida que portava 2 de valoració al descans i ha estat el revolsiu perquè la Penya hagi tornat a agafar el màxim avantatge (47-42). Un triple de Ventura, que ha anul·lat a Bouteille, ha situat el sostre de punts (56-49). La Penya ha fet una defensa espectacular al tercer període. Quan semblava que el Joventut trencava el matx amb un triple de López-Arostegui (66-51). Però la Penya ha quedat encallada i l’Unicaja ha anat retallant fins a situar-se a quatre punts (71-67 a 2:36 pel final). Amb màxima pressió Bassas ha atrapat un rebot ofensiu i ha anotat a 1:32 que ha estat decisiu i un triple de Brodzansky a 37 segons pel final que ha estat la sentència (78-71).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)