FEB

Wifiboo segueix al costat de l’Spar Girona

Bàsquet. L’operadora d’internet i telefonia renova la seva col·laboració amb l’Uni

L’Uni Girona i Wifiboo segueixen junts aquest curs i d’aquesta manera el club compta amb l’operadora d’internet i telefonia com a col·laborador per segona temporada.

El club destaca la implicació de Wifiboo en els moments complicats que ha viscut els darrers mesos, tant en el temporal Glòria com en l’esclat de la crisi de la COVID-19 a l’hora de “recuperar l’estabilitat interna dins el panorama en el que ens trobàvem” segons la nota en què s’anuncia la renovació.

Àlex Cantarero, director general de Wifiboo afirma que aposten un any més “pel patrocini d’un equip que representa de ple els nostres valors: lluita, esforç i proximitat. Apostem pel bàsquet femení pel potencial de creixement que ha tingut i tindrà els propers anys. Connectar els gironins de tota la demarcació a l’elit esportiu fa que surtin jugadores a potenciar des de la base”. “Practicar esport d’equip es un aprenentatge: perdre, guanyar, superar lesions, treballar en equip, lideratge, son uns valors que acompanyen a qui ho practica, a nivell personal i professional.” hi afegeix

“Malgrat la difícil situació que estem vivint tots plegats comença una nova temporada plena d’il·lusió que entre el club i patrocinadors volem tirar endavant al costat de les nostres jugadores i equip tècnic fent un equip molt competitiu” afirma el director general del’empresa, que també patrocina les informacions relacionades amb l’Uni que apareixen en aquest mitjà.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)