ACB

Test de nivell per al Barça i el Manresa

Bàsquet. ACB. Els blaugrana visiten la pista de l’Unicaja, on no han guanyat des de fa quasi cinc anys, i el Baxi rep l’Obradoiro, amb l’MVP de la primera jornada: Birutis (42 de valoració)

El Barça visita aquest vespre (21.45 h, #Vamos) el Martín Carpena de Màlaga en el primer desplaçament d’entitat del curs. Els malaguenys van encaixar una derrota en el seu debut a Badalona, on sobretot van evidenciar que fallen en el joc interior. El Barça, tot i que encara no té el cinc que necessita, és superior dins la pintura. El Barça té l’assignatura pendent de trencar la mala ratxa a Màlaga, on no ha guanyat des de fa quasi cinc anys. Ahir va parlar Àlex Abrines, el jugador més en forma del moment, que va subratllar per què se sent tan còmoda: “Amb el nou sistema de joc que tenim, els tiradors som els grans beneficiats.”

D’altra banda, el Nou Congost de Manresa viurà un apassionant Baxi-Obradoiro (19 h, Movistar Deportes 2). L’equip gallec és el líder provisional, després de vèncer el Fuenlabrada, i té a les seves files l’MVP de la primera jornada, Birutis (27 punts, 12 rebots i 42 de valoració). Eatherton, Sajus i Sima tindran el gran repte de frenar-lo. Els de Pedro Martínez van ser un dels dos únics equips que van debutar guanyant a domicili. Tots els partits continuen sent sense públic. La Penya jugarà demà a Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)