FEB

El Girona segueix acumulant hores de vol a El Prat (55-97)

Bàsquet.

El Girona ha sumat el tercer triomf en tres partits de pretemporada a El Prat contra l’equip de la LEB Plata, en què els vermells han exhibit unes bones prestacions defensives, sobretot a la segona meitat, des de les quals han pogut acabar jugant a plaer i guanyant de més de 40.

Al·lucinant

El triple de Robert Cosialls de camp propi al límit de la primera meitat deixava el 32-45 al marcador del Joan Busquets. El Girona havia començat dominant (5-14) però el Prat ha sabut entrar en el partit amb 8 punts de Marzo (19-24 primer quart) i fer sentir l’alè al clatell dels vermells (23-24, que reaccionarien amb un 0-10 que tancava Pep Busquets de 6,75m. Un altre triple d’Albert Sàbat consolidava l’avantatge (29-42) abans que l’aler pivot de Sant Cugat fes posar les mans el cap, d’exclamació, els seus companys.

A contra peu

Dani Garcia sol després de recuperació feia el 35-56, a 4:18 per acabar el tercer quart, amb què el Girona superava la vintena de punts d’avantatge gràcies a una major intensitat defensiva. El marcador al final del tercer quart era 39-66 amb l’equip de Carles Marco, que seguia exigint intensitat, ampliant el marge al contraatac (Sevillano amb addicional i Garcia). Com Aleix Font a l’inici del darrer quart també després de pèrdua local (39-68).

Rozitis ha establert una màxima de 33 a 5:52 per acabar, en la continuació d’un bloc i en l’atac posterior al triple d’Olaf Schaftenaar. Logan també delluny, en la cantonada, feia créixer la màxima (47-83). Busquets i Cosialls, un de cada lateral des de 6,75 m, han permès el Girona superar els 40 de marge (55-96).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)