FEB

Més hores de vol

Bàsquet. El Girona suma la tercera victòria en tres amistosos, amb un 55-97 fonamentat en la intensitat defensiva, els contraatacs i els triples

El Girona suma tres triomfs en tres partits de pretemporada, després del 55-97 d’ahir a la nit al Prat contra l’equip de la LEB Plata, en què els vermells van exhibir unes bones prestacions defensives, sobretot en la segona meitat.

“Tot i no estar bé en el primer i el segon quarts, hem sabut seguir amb bona mentalitat i millorar el que havíem fet.” És la valoració de Carles Marco tot just acabat l’amistós, que el tècnic valora haver pogut jugar: “Encara que no sigui contra rivals de la nostra lliga, són de qualitat com ara el Prat, el Barça B o diumenge el Pardinyes, per continuar competint”. “Hem de mirar d’allargar en el temps els bons moments que anem tenint perquè els 40 minuts siguin regulars”, afirma el badaloní, satisfet.

El triple de Robert Cosialls, de camp propi al límit de la primera meitat, deixava el 32-45 en el marcador. El Girona havia començat dominant (5-14) però el Prat entrava en el partit amb 8 punts de Marzo (19-24) i feia sentir l’alè al clatell dels gironins (23-24), que reaccionaven amb un 0-10 tancat per Pep Busquets de 6,75m.

Dani Garcia, després de recuperació, feia el 35-56, a 4:18 per acabar el tercer quart, amb què el Girona superava la vintena d’avantatge gràcies a una major intensitat defensiva. El marcador al final del tercer quart era de 39-66 per a l’equip de Carles Marco, que continuava exigint intensitat, ampliant el marge al contraatac (Sevillano amb addicional i Garcia). Com Aleix Font a l’inici de l’últim quart també després de pèrdua local (39-68). Rozitis a dins i Schaftenaar, Logan, Busquets i Cosialls, de 6,75 m, permetien superar la quarantena al final.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)