FEB

El Casademont Saragossa tampoc podrà jugar la segona jornada de la lliga femenina

Bàsquet. La FEB ajorna el duel del conjunt aragonès, que ja no va poder debutar a la lliga dissabte passat a la pista del Cadí, que s’havia de disputar diumenge al migdia contra La Laguna

L’estrena del Casademont Saragossa en la lliga femenina no es produirà en la segona jornada de la competició, després que el duel que havia de jugar dissabte passat a la pista del Cadí ja fos ajornat, perquè el que s’havia de jugar a la capital aragonesa diumenge al migdia amb La Laguna com a rival tampoc es pot disputar amb garanties sanitàries, segons anuncia la FEB en el seu comunicat.

L’Avenida - Promete també ha hagut de canviar de data i es farà el diumenge a les 12 h per les sospites del conjunt de Logronyo, que va jugar dimecres contra el Zamarat el partit de la primera jornada inicialment ajornat pels dos positius en el conjunt castellà (89-52). L’altre partit de la primer ajornada que no es va jugar quan tocava –els dos eren divendres al vespre– era l’Extremadura - Araski, amb triomf local dimarts: 78-62.

La FEB ha comprimit el calendari amb jornades entre setmana després que la FIBA modifiqués el calendari d el’Eurolliga tal com havia fet amb el de l’Eurocopa. Des del 21 d’octubre hi haurà jornades en dimecres a més de la del 7 d’octubre que ja estava inicialment prevista.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)