ACB

El Baxi Manresa perd un final a cara i creu (76-80)

ACB. Els de Pedro Martínez han perdut fins a 17 pilotes, han fet una sèrie de 4/23 triples i no han tingut regularitat en el joc

El Baxi Manresa ha perdut en un final a cara i creu contra el líder Obradoiro (76-80). Els de Pedro Martínez, que han atrapat set rebots menys que els de Moncho Fernández, han fet un partit molt irregular amb molts errors i massa pèrdues (17) i un baix percentatge en el triple (4/23). El màxim anotador del Baxi ha estat Sajus, amb 13 punts, 12 de Dani Pérez i 10 de Báez. Pels gallecs Beliauskas n’ha fet 15 i Robertson i Birtuis, 14.

El matx ha començat amb un Obradoiro llançat que ha agafat un màxim avantatge de nou punts (4-13) gràcies al domini de Beirutis dins la pintura i els tirs exteriors de Daum i Bieliauskas. Però el Manresa ha reaccionat de la mà de Dani Pérez (8 punts) no només en els punts sinó també repartint joc als seus companys com Sajus (6). Els manresans han començat a recuperar pilotes forçant nou pèrdues als gallecs i posant-se per davant (31-28). L’Obradoiro ha quedat col·lapsat per la intensa defensa del Baxi que ha fet un parcial de 10-0 (33-28) amb un gran Hinrichs. Als darrers instants però Roberson ha conduit a l’Obradoiro per aconseguir avantatge al descans (39-41).

Al segon temps els de Moncho Fernández han sortit llançats amb Pepe Pozas com a motor i Bieliauskas executant per agafar la màxima del matx (39-52). Però els de Pedro Martínez han reaccionat i basat amb una agressiva defensa ha arribat a empatar després d’un 2+1 de Báez (73-73). En un final a cara i creu els manresans han estat més desencertats en el llançament.

Baxi-València, diumenge

El positiu que hi va haver en el MoraBanc va fer que el seu partit que havia disputar avui contra el València es jugui demà. Per això el matx dels valencians contra el Manresa passa de demà a diumenge (20 h) per donar temps de descans als de Ponsarnau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)