ACB

El Barça s’encomana a la defensa a Màlaga (70-79)

Bàsquet.

El Barça ha sumat el segon triomf en dos partits a l’ACB, a la pista de l’Unicaja i malgrat anar 13 per sota en el marcador a la primera meitat (38-25). La millora en defensa a la segona part ha estat clau per capgirar el marcador i MIrotic donava el primer avantatge al Barça a 4:40 per acabar el tercer quart, que Hanga tancaria assistit per Heurtel 5 amunt (49-54) gràcies a una defensa col·lectiva molt més agressiva i eficient –0/5 triples d’Unicaja– en els canvis de bloquejos.

Abrines amb 21 i Mirotic amb 24 han liderat l’atac del Barça.