FEB

Davis Rozitis i Biram Faye, atrets per l’ambició gironina

Bàsquet. El Girona presenta la seva parella de pivots alts, que destaquen la progressió en pocs anys del projecte del Girona

El Bàsquet Girona ha presentat la seva parella de pivots per al debut a la LEB Or, Davis Rozitis i Biram Faye, al concessionari Garatge Andreu de Girona, en un acte en què el director esportiu del club de Marc Gasol , Jordi Plà i Comas, n’ha destacat: “Són dos jugadors que es complementen entre ells molt bé i ens donen moltes possibilitats en aquesta posició tant especial com és la de cinc”.

“Té molta experiència, serà la seva quarta temporada a la LEB Or, és un dels pivots dominants a la lliga i en Biram és un jugador molt jove, serà el més jove de la plantilla, de l’any 2000. Amb unes capacitats molt remarcables i que té tot el creixement per endavant” exposa l’arquitecte de la plantilla vermella.

Davis Rozitis assegura que el Girona té un equip amb molt talent, jugadors joves i amb experiència. Sobre l’adaptació a la lliga, el pivot diu que l’equip té una bona base per ser-hi competitiu. “Tothom està en la mateixa situació” diu sobre el context actual el letó, que posa en valor l’ambició del projecte gironí a l’hora de decidir-se per la oferta d’un equip acabat de pujar a la categoria.

Biram Faye confessa que abans de venir a Girona va parlar amb Rozitis, i que haver coincidit amb ell el curs passat el va ajudar perquè en pot seguir aprenent.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)