FEB

L’ambició gironina, un pol d’atracció

LEB Or. El Bàsquet Girona tanca el capítol de presentacions dels jugadors que ha fitxat aquest estiu amb Davis Rozitis i Biram Faye. “Es complementen i ens donen moltes possibilitats en aquesta posició tan especial”, diu Jordi Plà i Comas

El Bàsquet Girona té tots els seus fitxatges presentats, després de l’acte amb la seva parella de pivots alts per al debut en la LEB Or, Davis Rozitis i Biram Faye, al concessionari Garatge Andreu de Girona. El director esportiu del club de Marc Gasol, Jordi Plà i Comas, en destaca: “Són dos jugadors que es complementen entre ells i que ens donen moltes possibilitats en aquesta posició tan especial com és la de cinc.” “En Davis té molta experiència, serà la seva quarta temporada en la LEB Or, és un dels pivots dominants en la lliga, i en Biram és un jugador molt jove, serà el més jove de la plantilla, de l’any 2000. Amb unes capacitats molt remarcables i que té tot el creixement per fer”, exposa l’arquitecte de la plantilla vermella.

Els dos pivots asseguren que el Girona té un equip amb molt talent, amb jugadors joves però molta experiència.

Agrupats a Fontajau

Els abonats del Girona tenen obert el procés per accedir a Fontajau per veure els partits de la LEB Or, fins al divendres 2 d’octubre. S’establiran en grups de com a molt 10 persones –unitats familiars o grups estables– i cadascun tindrà un titular que omplirà un formulari amb què accediran al pavelló, identificant-ne cada membre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)