FEB

Incomoditat reforçada

Lliga Femenina. Primer desplaçament de l’Spar Girona a la pista del Guipúscoa (18 h), un dels equips que més complica la vida a l’Uni i que aquest estiu s’ha reforçat amb peces de nivell

L’Spar Girona juga aquesta tarda (18h @BaloncestoESP) a la pista d’un dels equips que pitjor li ha fet passar les coses els últims anys, tot i l’evident diferència de potencial.

El Guipúscoa és en les crisis de resultats dels últims cursos, l’any de la lliga tancant la fase regular a Fontajau 64-67 i el gener passat, en plena reconstrucció de l’equip, en la primera de les tres derrotes seguides en la lliga: 53-55 amb Cousseins Smith acabada d’arribar de botxí (19 punts i 5 assistències). Fa gairebé un any, l’Uni aconseguia el triomf al Gasca, en la tercera jornada 45-67.

“Serà una lliga molt atractiva, sense partits fàcils. I de l’IDK mateix, si ets aficionat al bàsquet, en coneixes moltes jugadores de nivell”, adverteix Èric Surís, que diu sobre el rival: “La identitat serà continuista, un equip molt físic i competitiu. Han fitxat jugadores top que s’afegeixen a Sarr i Cousins Smith”. La internacional belga Antonia Delaera –ex-Castors Braine–, la russa Iulia Gladkova i les pivots malianes Meiya Tirera –ex-València– i Mariam Coulibally –la petita, d’1,92 m– són els reforços a què es refereix Èric Surís.

Paradigmàtic

“Ens va faltar molt encert defensiu: lectura i actitud. I intensitat. Era en allò que sempre complíem”, explica l’entrenador de l’Uni sobre el nou equip, del qual recorda que tot just avui juga el quart partit, sense amistosos, i que ara s’ha de refer de dalt –un potencial ofensiu increïble– a baix. “Si ens pensem que per dir-nos Spar Girona i per venir amb nou jugadores, sense entrenar-nos bé durant la setmana i amb gent tocada, guanyarem de 30 estem equivocats”, sentencia sobre el debut a casa, amb triomf en la pròrroga contra l’Estudiantes (88-78).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)