ACB

La Penya es passeja a Sevilla (57-78)

ACB. Els verd-i-negres han trencat el matx al tercer quart amb un parcial de 9-27 (42-62)

La Penya s’ha passejat a la pista del Betis a qui li ha infringir una pallissa (57-78) i es manté invicte.

Al primer temps la Penya ha viscut de l’encert en el triple (5/8) i ha agafat avantatge al marcador. Els de Carles Duran, tot i estar irregular, ha agafat 8 punts de renda (27-35) però no ha estat prou consistent sobretot en el joc interior i sis punts seguits de Niang ha deixat el matx obert 33-35.

Al segon temps però la Penya ha sortit molt intensa al darrera i fent un joc col·lectiu de primer ordre en atac. La pluja de triples ha continuat però s’han sumat molts més jugadors. El Betis ha començat a fer la guerra pel seu compte, la diferència ha anat augmentant fins a 17 punts al final del tercer quart (42-62) amb quatre triples de Pau Ribas i un de Brodziansky al darrer segon del període. El Joventut ha deixat el partit sentenciat.