FEB

Segona victòria en dos partits per a l’Spar Girona (63-81)

Bàsquet.L’Uni s’endú el triomf de la pista d’Ibaeta gràcies al seu equilibri en el joc

L’Spar Girona ha vençut i convençut a la pista d’un dels equips que pitjor li ha fet passar les coses els últims anys, l’Ibaeta Guipúscoa, en un molt bon partit de les d’Èric Surís, que han anat sempre per davant des del 2-3 (Araújo de 6,75 m) i que quan han pogut frenar les interiors locals han obert distàncies de seguida, amb punts de totes les titulars a 5:40 per acabar el primer quart (8-15 Eldebrink).

Ferrari de tres s’afegia a la nòmina d’anotadores per obrir el segon quart (16-25). El segon triple de Vasic, a la contra i assistida per la paraguaiana permetia recuperar la desena (18-28) a l’Spar, que millorava molt les seves prestacions al darrere i amb 5 punts seguits de Pao (triple i entrada després de recuperació) marxava de 14 a 2:46 per la mitja part (24-38, 31-41 al descans).

L’Ibaeta ha sobreviscut al tercer quart gràcies a Tirera, autora de 10 punts seguits (47-56). L’Uni, ha trobat l’equilibri amb Reisingerova a dins 6 (45-63 finalitzant amb l’equerra) i el perímetre tant mordaç que té: triples de Vasic (37-46 i 39-52), Eldebrink (37-49), Palau (43-61) i Ferrari per acabar el tercer quart (50-66).

Sense Tirera a pista, Araújo ha tancat el partit primer assistida per Eldebrink (50-69) i d’ofensiu al seu un contra un amb Laura garcia (52-75).

L’Avenida, dilluns

L’Avenida - Promete que s’havia de jugar inicialment aquest dissabte es va ajornar a diumenge al migdia en un primer moments i, ara, la FEB, el passa a dilluns al vespre (20.30 h) a l’espera que la segona prova a un positiu de l’equip de Logronyo es pugui descartar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)