FEB

El Cadí perd el primer partit de lliga que juga (68-58)

Bàsquet.El Sedis ha arribat a perdre de 17 al segon quart (40-23) contra l’Araski

El Cadí ha perdut el primer partit de lliga que jugava, a la pista de l’Araski després d’anar gairebé sempre a remolc i arribar a veure’s 17 avall (40-23). L’equip de l’Alt Urgell no s’ha donat mai per vençut i ha arribat a posar-se a 6 a menys de dos minuts.

El triple de Geo Bahí(0-3) ha donat l’únic avantatge al Sedis, que després d’empatar a 7 s’ha vist de seguida a remolc: 19-9 i 30-15 al segon minut del segon quart . El triple d’Asurmendi ampliava el marge abans del descans (40-23) però el Cadí no es donava per vençut i al tercer quart aconseguia baixar de la barrera psicològica (45-36, Laura Peña de 6,75 m).

Anna Cruz, després de pèrdua del Cadí començava a deixar sense opcions les grogues –61-51 al contraatac i 64-53 de tres–, que es resistien a entregar-se des de la defensa d’alternatives i el joc ràpid: 64-58 Ariadna Pujol a menys de dos minuts.