NBA

LeBron guia als Lakers a la final amb un triple doble (117-107)

NBA. L’estrella californiana, que té més finals que 27 de les 30 franquícies NBA, ha acabat amb 38 punts, 16 rebots i 10 assistències

Els Lakers s’han classificat per la final de l’NBA 10 anys després de l’últim cop a fer-ho. Els californians han derrotat als Nuggets (117-107) on hi ha el tècnic ajudant català Jordi Fernández i han demostrat la seva superioritat a la final de la Conferència Oest (4-1). L’estrella del matx ha estat LeBron James que buscarà el seu quart anell després de fer una exhibició en tota regla amb 38 punts, 16 rebots i 10 assistències. L’ha secundat Anthony Davis amb 27 punts i 5 rebots. Pels Nuggets Jokic ha acabat amb 20 punts, 7 rebots i 5 assistències, el seu company Murray s’ha enfilat fins els 19 punts i 8 rebots i Grant ha aportat també 20 punts. El matx ha tingut sempre domini dels Lakers des del primer quart. Tot i que la diferència sempre ha fregat els 10 punts al tercer quart els Nuggets s’han acostat però llavors ha aparegut LeBron per esvair dubtes assumint la responsabilitat en els moments compromesos.

LeBron James s’ha convertit en el quart jugador de la història de l’NBA en disputar 10 finals, més que 27 de les 30 franquícies de la lliga només superat pels Lakers (32), els Celtics (21) i els Warriors (11) i per davant ja dels Sixers (9), Knicks (8), Pistons (7) o Bulls (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)