ACB

El Barça fa un festival de joc (82-64)

ACB. Els blaugrana han estat molt superiors al Bilbao i Jasikevicius ha repartit minuts

El Barça continua invicte a l’ACB després de superar el Bilbao Basket al Palau Blaugrana (82-64). El matx ha estat marcat per la tornada de Higgins tres mesos després de ser operat d’una fasciïtis plantar. El nord-americà ha estat espectacular amb 12 punts. Mirotic, a qui li han xiulat un tècnica, no ha estat al seu nivell i s’ha quedat sense anotar havent llançat només dues vegades en 17:15 minuts.

El primer temps ha estat marcat per l’encert en el triple dels bascos que els ha mantingut dins el matx (6/12 al descans). El Barça, després d’un primer període igualat (18-17), ha agafat un avantatge de vui t punts (30-22) amb un Abrines en ratxa (8 punts). Al descans però tot estava obert (39-33). La sortida del vestidor blaugrana ha estat determinant superant primer la renda dels 10 punts (50-39). Però el Barça no s’ha quedat aquí i ha augmentat el nivell defensiu ofegant el Bilbao i explotant en el joc interior amb Davies i Smits i anotant des de la llarga distància amb 9 triples (63-48). Tot i el temps mort de Mumbrú els blaugrana han fet un festival de joc superant els 20 punts a 8 minuts pel final (72-50). Jasikevicius ha repartit minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)