ACB

La Penya topa amb un Madrid molt superior (64-87)

ACB. Els blancs han dominat des del salt inicial i ja tenien 20 punts de renda a la primera part

La Penya ha perdut la imbatibilitat contra un Madrid que ha estat molt superior (64-87) des del salt inicial agafant ja 20 punts de renda al primer temps. No han viatjat a Badalona perquè estaven lesionats Abalde, Randolph ni Llull. El Joventut es centra ara en el seu debut europeu dimecres contra el Partizan a Badalona ja amb públic.

El matx ha començat amb un triple de Ribas (5-2) però ràpidament Campazzo i Deck han fet un recital per clavar un parcial de 0-12 (5-14). A partir de llavors ha estat un voler i no poder d’un Penya impotent. Tot i anotar quatre triples seguits al segon quart no li han servit per entrar dins el matx perquè els blancs han continuat anotant. Al descans 23-42.

A la segona meitat la història ha seguit la mateixa tònica de la primera meitat i el Madrid ha arribat a guanyar de 31 punts (35-66). El millor del matx ha estat Laprovittola, exPenya, que ha acabat amb 22 punts, 4 rebots, 5 assistències i 32 de valoració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)