FEB

El Girona sotmet el Pardinyes de 6,75 m

Bàsquet. El 9/17 en triples de la segona part fa que l’amistós a Figueres acabi amb pallissa

GIRONA 95 PARDINYES 60

BÀSQUET GIRONA:Garcia (5), Logan (7), Rozitis (16), Font (17), Schaftenaar (16) –cinc inicial–; Sàbat (5), Busquets (10), Montcanut, Cosialls, Dibba, Faye (10) i Sevillano (9). 25/39 de dos, 13/27 triples, 6/13 tirs lliures, 39 rebots (9 Logan), 28 assistències (6 Garcia) i 127 de valoració (24 Font).CB PARDINYES:Orrit (13), Besora (7), Stürup (9), Knezevic (4), Gasque –cinc inicial–; Miller (8), Schmidt (11), Efambe (3), Disla (3) i Pla (2). 10/24 de dos, 10/30 triples (3 Orrit, 2 Besora, Stürup i Miller i 1 Efambe), 10/15 tirs lliures, 17 rebots (4 Orrit i Gasque), 16 assistències (5 Besora) i 44 de valoració (19 Schmidt).PARCIALS:15-15, 20-17 (35-32), 27-11 (62-43) i 33-17 (95-60).

El Girona manté la ratxa de resultats en la pretemporada, segurament el que menys importa, i supera el Pardinyes de la LEB Plata a Figueres. I això que els lleidatans van plantar cara (15-17 després d’un 0-8) fins a la mitja part, després de la qual un parcial de 19-0 els va deixar sense alè.

El tir exterior dels vermells –9/17 després del descans– es va convertir en un malson per al Pardinyes, que en altres facetes com el rebots mai va tenir res a fer: 12-13 en la cistella visitant.

“No hem sortit com esperava de bé, com ja ens ha passat en algun altre partit esperant què fa el rival”, exposa Carles Marco, que en treu una lectura un cop posat el partit en context: “És una altra bona prova, anem veient el que hem de millorar i hem de ser més regulars, que implica jugar com en els últims vint minuts durant tot el partit.”