NBA

Els Heat seran el rival dels Lakers a la final de l’NBA

NBA. Han superat en el sisè partit de la sèrie a uns Celtics que quan guanyaven 90-96 han encaixat un 26-6 final (125-113)

Els Heat han eliminat els Celtics en el sisè partit de la sèrie (125-113) i es planta a la final per sisena vegada en la seva història (4-2). Els Heat es toparan amb els Lakers que van superar els Nuggets amb facilitat (4-1). Curiosament ni els de Los Angeles ni els de Miami van entrar a play-off el curs passat. I també com a curiositat l’última vegada que els Heat van arribar a una final va ser fa sis anys quan LeBron era la seva estrella. L’ídol dels Lakers ha igualat a Kareem Abdul-Jabbar amb 10 finals només superat per Sam Jones (11) i Bill Russell (12). Es trobarà al davant a Pat Riley o Eric Spoelstra de l’equip que va guanyar dos anells el 2012 i el 2013 en un equip on també hi havien Dwayne Wade o Chris Bosch. . Ara serà el seu màxim rival. El primer partit de la final serà la matinada del dimecres a dijous a les 3:00 h. de la matinada i s’allargarà fins el 13 d’octubre.

Pels Heat els més destacats han estat Adebayo, amb 32 punts i 14 rebots, Butler (22)i Herro (19). Dragic n’ha fet 13. Pels Celtics han tornat a fer un gran treball col·lectiu amb quatre jugadors arribant als 20 punts però ha estat insuficient: Brown (26), Tatum (24), Walker (20) i Smart (20).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)