Eurocopa

A Badalona tornen Europa i el públic

Bàsquet. Eurocopa. La Penya rep el Partizan (20.45 h), i el MoraBanc, el Mònaco (20 h), en l’estrena de la competició

L’Eurocopa torna a Badalona i a Andorra, i ho farà amb públic a les grades. Caldrà veure si es pot complir tot el calendari després que la FIBA Champions League hagi reduït de vuit a quatre el nombre d’equips participants en cada grup. L’Eurocopa continua sent ambiciosa i el Virtus Bolonya s’erigeix en club favorit, amb Teodosic i Djordjevic al capdavant, seguit d’un sempre difícil Unics.

La Penya rep l’històric Partizan, que dirigeix l’exjugador Scepanovic i té com a jugadors vells coneguts com Velickovic (ex-Madrid), Dangubic (ex-Estudiantes) i Uros Trifunovic, fill de l’exjugador Aleksandar. Els serbis no han començat encara la lliga adriàtica. Ho faran dissabte, contra el Borac Cacak. El Partizan ja va demostrar el curs passat la seva qualitat com a líder del grup en la primera fase. Ha fet fitxatges de nivell i conserva jugadors a la plantilla com ara Miller-McIntyre, Rade Zagorac, Rashawn Thomas i William Mosley. Els verd-i-negres, com el curs passat, es volen fer forts al Palau, on no van perdre cap partit. Enguany intentaran sumar algun triomf a domicili, cosa que no van assolir en l’edició anterior. En el grup hi ha el Bourg francès, en el qual juga l’ex-Penya Alen Omic; el potent Unics; la incògnita del Bahcesehir turc, i el Venècia de l’ex-Manresa Isaac Fotu i l’ex-Gran Canària Michael Bramos.

El MoraBanc, sense públic encara, rep el Mònaco, que el curs passat ja van apallissar en la primera fase (95-68), ara dirigit per Mitrovic i amb jugadors com Lessort (ex-Unicaja) i tota la plantilla amb un nivell físic molt alt.

Patrocini

Hi haurà un màxim de 3.165 espectadors a l’Olímpic

Com que l’ACB, com a competició professional igual que la lliga de futbol de primera i segona divisió A, depèn del Consell Superior d’Esports, el Ministeri de Sanitat ha denegat que hi hagi públic. Però les competicions europees i les competicions FEB depenen de les comunitats autònomes i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat ha donat el vistiplau a permetre l’entrada a un màxim de 3.165 espectadors, separats de tres seients. S’han tret les lones de la general i el Palau Olímpic té una capacitat per a 13.000 espectadors. No hi podran entrar menors de 10 anys i, per escollir els seients, primer van triar els abonats que paguen més i els socis que el curs passat van anar més a donar suport a l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)