Eurocopa

La Penya remunta 15 punts en un final d’infart (85-82)

Eurocopa. Dimitrijevic, Morgan, Ventura i Ribas aixequen un partit que estava a les mans del Partizan (46-61)

El Joventut ha debutat a l’Eurocopa amb un nou final d’infart europeu després de remuntar 15 punts i guanyant un final a cara i creu (85-82).

La Penya ha començat llançada amb Tomic (6 punts) com a referent i obligant al temps mort al Partizan (11-2). La renda s’ha mantingut fins l’entrada de Gordic (21-14). El base exEurolliga ha liderat els seus amb caràcter i encert per fer un parcial de 0-11 (21-25). Els serbis han despertat sobretot des de la línia de triple per agafar un màxim avantatge de 10 punts (38-48) abans del descans. Miller-McIntyre (7 punts) i Paige (6) s’han sumat a Gordic en una línia de perímetre perillosa.

Al segon temps el Partizan ha augmentat el seu màxim avantatge (42-55). Gordic ha encès encara més les alarmes (46-61).

Al darrer quart, amb 10 punts de desavantatge, ha aparegut Dimitrijevic per carregar-se l’equip a les seves espatlles. Sis punts seguits del macedoni i una cistella pel triple de Brodziansky han posat emoció (68-73 a 8:39 minuts pel final). Morgan ha agafat el relleu a Neno per situar la Penya a un punt (72-73). A 42 segons pel final Ribas ha posat la Penya per davant des del tir lliure (83-82). Gordic, en dues accions finals inexplicables, s’ha precipitat i Ribas ha robat la pilota decisiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)