Eurolliga

Es permetran missatges en contra el racisme

Eurolliga. Serà a les jornades 3 i 4 quan els jugadors podran lluir les seves reivindicacions en el lloc on ara hi ha el nom

L’Eurolliga ha fet públic que permetrà portar missatges contra el racisme i la desigualtat a la samarreta de joc enlloc del seu nom durant les jornades 3 i 4 de la competició. També ho podrà fer a les samarretes d’escalfament durant les primeres quatre jornades de la lliga regular. Aquesta iniciativa forma part d’una campanya entre l’Eurolliga i l’Associació de Jugadors de la competició (ELPA) que sota el nom de “no en el nostre món” condemna el racisme, la discriminació, la desigualtat i la intolerància. El CEO de l’Eurolliga Jordi Bertomeu ha subratllat que és una manera “d’aixecar la veu per promoure la tolerància que mai ha estat tant gran com fins ara, un exemple de positivitat i unitat”. El director de l’Associació de jugadors, l’exBarça Bostjan Nachbar ha assegurat que “és una manera d’anar de la mà amb els nostres companys de l’NBA”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)