FCBQ

GERARD SEVILLANO

ALER DEL BÀSQUET GIRONA

“En tenim moltes ganes”

“Ens fa il·lusió ser els que guanyem el primer títol”

“L’objectiu és assegurar la permanència i després competir fins on puguem. No ens posem cap límit, anem a totes”

Patrocini
Set jugadors d’aquí que compartim una cultura, uns valors, és un valor afegit

Gerard Sevillano (Badalona, 1994) afronta el seu segon curs al Bàsquet Girona després d’haver estat el líder en punts (14) i valoració (18,5) de l’equip, amb el qual va assolir el segon ascens a la LEB Or en dos anys, després d’haver-ho aconseguit amb el Marín el 2019. “Som un equip diferent i el meu objectiu és jugar i ajudar l’equip al màxim”, diu l’aler (1,96 m), que torna a la categoria en què va estar tres temporades amb el Força Lleida, equip contra el qual el club de Marc Gasol espera alçar el seu primer títol a Balaguer (18.05 h, Esport3).

Set mesos sense competir i comencen amb el primer títol de la història del club a l’abast...
En tenim moltes ganes, ens fa il·lusió ser nosaltres els que guanyem el primer títol per al club.
En la història del club hi apareix en l’ascens. Com ho recorda? Segon ascens a Or en dos anys, però sense ser a la pista...
[riu] En guardo molt bons records, no vam assolir la lliga catalana o la copa però sí una fita millor. M’hauria encantat poder-ho celebrar a la pista i sí que els dos ascensos són diferents: l’any passat en tenia moltes ganes i tenia clar que és el lloc on volia estar, m’hi volia quedar i jugar a LEB Or amb el Girona.
La renovació devia ser ràpida.
Feia temps que ho estàvem comentant i sí que ho va ser, tenia molt clar que volia seguir aquí, hi estic molt a gust. I el club estava content i volia seguir confiant en mi. L’acord va ser ràpid.
Que quedin tres jugadors d’un curs a l’altre, des de la seva experiència, que va arribar fa un any i ara és el que continua, canvia?
Hi entren decisions tècniques que estan fora del meu abast. Però crec que seguim tres dels pilars en el vestidor i que s’han fet les coses molt bé. Amb les incorporacions s’ha aconseguit una combinació de joves amb molta ambició, altres amb experiència, que també en necessitem, un nucli de jugadors catalans i de fora que s’han integrat molt ràpid. És un encert i serà un dels avantatges respecte als rivals: set jugadors d’aquí que compartim una cultura, uns valors o fins i tot una ciutat suposa un valor afegit.
L’arribada d’Aleix Font...
Té molt talent, sabia que és un jugador top i estem molt contents que hagi pogut venir amb nosaltres. Com més jugadors bons tinguem, més fàcil serà l’objectiu de competir i estar com més amunt millor. És un privilegi, s’ha adaptat molt bé i a vegades baixar de categoria no és fàcil. És molt humil, treballador i li anirà molt bé amb nosaltres.
El Lleida és l’únic rival de la LEB Or en la pretemporada...
Era la segona setmana i els equips no estem igual ja, ens faltava molt ritme. És un equip molt competitiu i físic. I serà un partit molt disputat. L’objectiu és cometre els mínims errors, veure també en quin nivell estem. Tenim ganes de competir amb un rival de la nostra lliga.
I d’aquí a una setmana la lliga. Quin objectiu tenen?
Serà una lliga molt disputada. Hi ha la incertesa de veure com evoluciona per la Covid, però des del punt de vista esportiu serà molt disputada, qualsevol equip et pot guanyar. Comencem amb l’Alacant, un dels rivals més forts del nostre grup per bagatge. D’objectiu
tampoc ens n’hem marcat cap, som conscients de l’equip que tenim, la situació i els rivals: assegurar la permanència i després competir fins on puguem. No ens posem cap límit, i anirem a totes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)