ACB

Tercera derrota com a local

Bàsquet. El Baxi Manresa fa un mal darrer quart i perd contra el MoraBanc Andorra

MANRESA 64 ANDORRA 69

BAXI MANRESA:Pérez (8), Jou (8), Vaulet (10), Hinrichs (13) i Eatherton (4) –inicial–; Báez (5), Tabu (2), Mason (7), Sajus (2), Martínez (3) i Sima (2). 15/35 de 2 punts. 9/30 triples (2 Pérez, Jou i Hinrichs). 7/11 tirs lliures. 35 rebots (12 Eartherton). 14 assistències (3 Pérez). 52 valoració (9 Pérez).MORABANC ANDORRA:Hannah (23), Sengin (13), Kloff (2), Paulí (4) i Dirne (1) –inicial–; Olumuyiwa (4), Jelinek 87), Llovet (4) i Garcia (11). 16/32 de 2 punts. 9/24 triples (4 Hannah). 10/11 tirs lliures. 38 rebots (8 Sengin). 82 valoració (27 Hannah).PARCIALS:14-20, 18-9 (32-29), 16-17 (48-46) i 16-23 (64-69).

El Baxi Manresa va encaixar la seva tercera derrota com a local al perdre contra el MoraBanc Andorra per 64-69. Un mal darrer quart va enfonsar el conjunt del Bages, que va començar els darrers deu minuts de partit guanyant de quatre punts. Un parcial de 0-10 va ser insalvable i els andorrans van sumar la seva segona victòria en la lliga ACB després d’haver perdut els tres darrers partits.

Després d’anar al darrere força minuts en el primer quart (14-20) els manresans van fer uns bons segons deu minuts i van arribar al descans amb avantatge, 32-29. En el tercer període es van avançar de vuit punts (41-33), però van encaixar un parcial de 0-9 i el partit es va mantenir anivellat amb els locals al davant (48-46). En el darrer quart els locals van començar anotant, però després del 53-52 van encaixar deu punts consecutius i el MoraBanc Andorra es va escapar definitivament en el marcador.