Eurocopa

La Penya no té rival a Europa (92-78)

Els verd-i-negres han superat el Venècia després d’un segon temps on ha estat l’amo i senyor del matx

La Penya continua líder invicte a Europa després de superar el Venècia després d’un segon temps en què ha dominat amb autoritat (92-78). Tomic, amb 28 de valoració, ha tornat a ser el millor però secundat per López-Arostegui (13), Brodziansky (15), Ribas (13), Dimitrijevic (14) i Morgan (11).

El Venècia ha saltat a pista en una zona 2-3 per intentar frenar Tomic. la Penya ha començat amb ritme i dominant amb Ribas i Bassas com a referents. Però s’ha espatllat el marcador, el matx ha estat aturat 20 minuts i el Joventut s’ha refredat. Els italians s’han posat per davant anotant amb molta facilitat (24-26). El Venècia ha aprofitat el desconcert verd-i-negre per agafar el màxim avantatge (28-36). Però ha despertat el Joventut amb l’entrada de Birgander i López-Arostegui per fer un parcial de 8-0 (36-36) augmentat a un 11-2 després d’un triple del de Getxo (39-38). La igualtat s’ha mantingut fins al descans (45-45).

Al segon temps els de Carles Duran han sortit a un nivell alt, dominant el rebot i corrent per obrir forat (61-55). Brodzansky ha augmentat el màxim avantatge després d’un 2+1 i d’una esmaixada de Morgan (70-61). La Penya ha continuat dominant per posar-se 11 punts per sobre (76-65) i ha trencat el matx a quatre minuts pel final (85-71) després d’una genial assistència de Tomic per Ventura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)