FEB

Sisena victòria en sis partits per a l’Spar Girona (48-80)

Bàsquet.

L’Spar Girona duu sis victòries en sis partits de lliga després de superar La Laguna amb un gran partit, sobretot a la primera meitat (5-26 al primer quart i 19-39 al descans). Maria Araujo, excel·lent des del 0-3, ha fet el seu millor partit amb 20 punts (3/5 triples), 14 rebots i 33 de valoració.

Només els problemes de faltes de Reisingerová i les pèrdues de l’Uni al tercer quart (6, 13 en tot el partit), al tercer quart han donat esperances a les locals per acostar-se a 15 en vàries ocasions.

Fins que la defensa gironina, amb 8 minuts sense concedir cap cistella en joc, la direcció de Gray i els triples de Ferrari han permès acabar amb una diferència per sobre dels 30 punts.