Eurolliga

L’Eurolliga concedirà una ‘bombolla’ a Girona si l’Spar supera la prèvia

Serà del 29 de novembre al 5 de desembre

L’Spar Girona serà l’amfitrió d’una de les quatre bombolles en què s’estructura aquest curs l’Eurolliga, sempre i quant l’Uni superi la prèvia que té dimecres que ve a Istambul a un partit contra el Sepsi romanès.

Aquesta primera cita la jugarà l’equip local –si les gironines no passen, van a l’Eurocopa al gener i es fa a Romania–, el Iekaterinburg rus, el Riga letó i l’Schio italià, l’últim rival de l’Uni en partit europeu a Girona el 20 de febrer.

El format de la competició que l’Uni ha disputat dos cops inclou quatre grups de quatre, els dos millors dels quals passen als quarts de final després de sis jornades. Tres en la primera bombolla i tres en la segona, del 17 al 23 de gener de l’any que ve.

Els quarts es farien a doble partit del 14 al 20 de març també en una seu única, com la final a quatre amb els quatre millors de la màxima competició continental.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)