ACB

Desastre del Barça a Múrcia (77-73)

Els blaugrana van a remolc des del salt inicial (27-6) i tot i arribar a empatar a l’últim minut (73-73) acaben fent dos tirs precipitats

El Barça ha perdut a Múrcia un partit on ha anat sempre a remolc i ha arribat a perdre de 21 punts (27-6). Els de Jasikevicius han arribat a empatar al darrer (73-73) però ha fet dos darrers tirs precipitats (77-73).

La sortida del Barça ha estat nefasta amb pèrdues, mala direcció de Calathes i permetent que el Múrcia corrés. I els de Sito Alonso, a més, han estat molt encertat en el triple. Després d’un temps mort de Jasikevicius (19-6) ha donat entrada a Mirotic que ha estat suplent. Però els murcians anaven llançats i amb confiança per agafar 21 punts de renda (27-6) amb una sèrie impecable (5/5 de dos, 5/9 triples i 2/2 lliures) amb 11 punts de Davis i 7 de Frankamp. L’entrada de Mirotic ha donat un altre aire al Barça amb 9 punts seguits (34-25). Els de Sito Alonso han mantingut la renda fins al descans (43-31).

La sortida del vestidor dels blaugrana ha estat en la mateixa línia i tot i haver-se situat a cinc punts (45-40) els murcians han tornat a obrir forat (55-45). La reacció ha arribat des del darrera amb major agressivitat defensiva. A 1:30 pel final un triple de Calathes ha igualat el matx (73-71). Abrines ha empatat des de la línia de tirs lliures(73-73) i el Múrcia en el darrer atac Davis ha rebut un tap però ell mateix ha agafat la pilota en un clar error defensiu per anotar (75-73 a 21 segons pel final). Però un tir forçadíssim de Higgins ha acabat d’enfonsar la resistència blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)