ACB

La Penya punxa a Fuenlabrada (93-84)

Els verd-i-negres no han tingut mai bones sensacions i han anat a remolc dels madrilenys

La Penya ha patit una derrota inesperada a Fuenlabrada on no ha trobat mai bones sensacions des del salt inicial (93-84) segurament acusant les baixes (Morgan, Ribas, Zagars i Dawson) i el llarg viatge de Kazan.

L’objectiu del Fuenlabrada era clar per anul·lar Tomic i els madrilenys ja havien utilitzat tres pivots (Thompson, González i Stevic) per desgastar el croat. Però tot i anar a remolc els verd-i-negres han empatat amb un triple de Bassas (7 punts) secundat precisament per Tomic (23-23). Al segon quart Parra ha situat la màxima diferència del matx (27-34) però els 8 rebots ofensius del Fuenlabrada i les pèrdues no forçades (9) han permès el ressorgir dels madrilenys. Primer amb un 5-0 de Marc García (32-34) i després gràcies a una tècnica a Dimitrijevic (48-48 al descans). L’exPenya Eyenga (13 punts) un malson pels de Carles Duran.

La Penya no ha sortit gens concentrada i això ha fet que el Fuenlabrada hagi aprofitat per obrir forat al marcador provocant un temps mort obligadíssim (69-59). Una nova pèrdua no forçada de Bassas en primera línia ha provocat un nou contracop per posar la màxima del matx (71-60). La Penya ha reaccionat amb dos minuts (76-72). Però els verd-i-negres han tornat a cometre molts errors i han fallat al tram final amb Bassas eliminat per faltes i Tomic molt erràtic (89-77).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)