FEB

El Girona s’enfonsa en el darrer quart a Granada (83-60)

Bàsquet. La millora en el joc i una gran actitud s’esgoten amb un 13-0 (72-54) i un 9-0 (81-57) amb triple de Sàbat entremig

El Girona ha enllaçat la quarta derrota seguida (1-5 de balanç) a la pista del Granada (5-1) tot i fer un molt bon partit fins al darrer quart, malgrat anar per darrere des de l’inici. El 13/25 triples i la superioritat en el rebot (34-16) han permès el conjunt andalús esperar el seu moment per sentenciar.

A remolc

El conjunt gironí ha començat fred i els locals, amb tres triples, han obert la primera escletxa (11-3, Costa a tauler). Sàbat també de lluny i Faye al contraatac després de recuperació ajustaven el marcador (12-10) però un 8-0 donava la màxima al Granada (20-10), que sabia aprofitar les pèrdues del Girona (7 al primer quart, 17 al final). Un 0-9 entre el final del primer quart i l’inici del segon (22-20, Sevillano al contraatac) permetia els blancs posar-se a remolc. Millor en defensa, els triples de Faye (25-23) i Schaftenaar (27-26) els donaven energia però el Granada, amb Lluís Costa dirigint, sabia trobar els punts a dins i, després, treure la pilota a fora amb el triple de Pardina per marxar al descans 7 amunt (40-33).

Diferent

La recuperació inicial al servei del Granada era una declaració d’intencions del Girona a l’inici de la segona meitat. Molt més dur i agressiu, l’equip gironí trobava Rozitis(45-42, sisè punt al tercer quart) i el fil conductor era el tercer triple de Sàbat, després d’ofensiu (43-40). Els triples de Murphy al final de possessió (43-37 i 50-42) ensorraven la tasca dels blancs. Sevillano animava el seu equip amb quatre punts i assistència a Faye, però el triple de Christian Díaz, el vuitè local, deixava el marge en sis al final del tercer quart (56-50).

Tres triples de tres homes del Granada i les pèrdues del Girona permetien Murphy al contraatac (67-54) i de tres (70-54) enllestir el duel a set minuts enfilant el parcial a 11-0 i obligant Marco a demanar el segon temps mort al darrer quart.

El quart triple de Sàbat deixava en 13-0 el parcial andalús (72-54 Costa després de recuperació) però Murphy seguia infal·lible (75-57) i la ratxa s’enfilava amb un altre 9-0 (81-57, Costa als tirs lliures de la antiesportiva a Pep Busquets).