ACB

Quan s’hi posen, fan por

ACB. El Barça trenca la resistència del Casademont amb un 0-18 en el tercer quart i suma el vuitè triomf seguit

CASADEMONT 83 BARÇA 95

CASADEMONT:Brussino (2), Benzing (20), San Miguel, Ennis (26), Thompson (7) –cinc inicial–, Barreiro (7), Deeley (5), Fernández (1), Konate (3), Hilnasoon (6), García (5) i Rupnik (3). 17/37 de 2. 12/30 triples. 15/21 tirs lliures. 39 rebots. 17 assistències. 88 valoració.BARÇA:Oriola (14), Abrines (2), Higgins (17), Mirotic (8), Calathes (11) –cinc inicial–, Davies (12), Hanga (5), Bolmaro (2), Smits (8), Heurtel (8), Martínez i Kuric (10). 30/54 de 2. 8/24 triples (2 Higgins, 2 Kuric, 2 Smits, 1 Hanga, 1 Calathes). 13/19 tirs lliures. 43 rebots (7 Hanga). 21 assistències (9 Calathes). 111 valoració (20 Higgins).PARCIALS:24-22, 18-19, 10-29 i 33-27.

El Barça encadena ja vuit victòries seguides entre l’Eurolliga i l’ACB. Ahir, no va necessitar brillar a Saragossa contra un rival en hores baixes, que va resistir en la primera part (42-41) però que va ser escombrat en el tercer quart amb un 0-18 que va sentenciar el partit en els moments més brillants de Higgins (17 punts), màxim anotador.

Tot i que l’equip va estar erràtic en el tir exterior (0 de 5 d’Abrines), el domini en el rebot va ser aclaparador i la defensa va anar augmentant de revolucions, fet que va deixat els de Saragossa sense idees. En la primera part, Ennis (4 de 5 triples en els primers deu minuts) va posar-se l’equip a l’esquena mentre el Barça, irregular, no trobava el seu ritme. Tot es va acabar, però, en la tornada del descans. El Barça va passar per sobre del Casademont com un cicló tancant tots els camins cap a la seva cistella i obrint forat en atac sense Mirotic, a la banqueta després duna tècnica. En el darrer quart, Oriola es va afegir a la festa en un intercanvi de cistelles.