ACB

Convidat de pedra en l’adeu de Facu

ACB. El Baxi surt escombrat de la pista del Madrid en el darrer partit de Campazzo abans de la seva marxa a l’NBA; el darrer quart va ser un festival absolut blanc contra un Manresa abatut

madrid 100 manresa 78

MADRID:Campazzo (20), Llull (17), Deck (12), Randolph (3), Tavares (11) -cinc inicial-, Causeur (4), Abalde (7), Laprovittola (4), Reyes (2), Garuba (7) i Carroll (13). 27/40 de 2. 7/20 triples. 25/27 lliures. 37 rebots. 15 assistències i 129 de valoració (28 Campazzo).BAXI MANRESA:Dani Pérez (4), Jou, Vaulet (13), Hinrichs (5), Eatherton (16) -cinc-, Mason (11), Rafa Martínez (11), Sajus (8), Dulkys i Sima (10). 25/50 de 2. 8/22 triples (3 Martínez, 2 Mason, 2 Eatherton i 1 Vaulet). 4/8 lliures. 30 rebots. 17 assistències i 65 de valoració (17 Vaulet).PARCIALS:25-18, 22-22 (47-40); 26-18 (73-58) i 27-20 (100-78).

El Baxi Manresa, en el retorn de Guillem Jou, no va tenir cap possibilitat en el seu duel a la pista del Madrid, on tots els focus van estar centrats en Facu Campazzo. Els manresans han estat el seu darrer rival abans de marxar a l’NBA. El Baxi Manresa va començar a remolc del Madrid amb Tavares dominant i un triple i un 2+1 de Llull van provocar el temps mort de Pedro Martínez (19-8). Tot i ajustar la defensa i apostar per dos cinc, els blancs van agafar la màxima (39-27). La igualtat es va mantenir fins al 45-40, però llavors va explotar el conjunt blanc. Primer amb un parcial de 9-0 que va disparar la diferència (54-40). En el tercer quart els blancs van trencar el partit (60-42), però un parcial de 0-11 (60-53) va retornar la vida al matx. La diferència es va mantenir sobre els 10 punts (64-53). Però el darrer quart va ser un homenatge a Facu Campazzo, que es va acomiadar del Madrid perquè aquesta setmana anunciarà oficialment el seu adeu a l’ACB. Els últims minuts van ser un càstig massa dur per a uns manresans que van ser els convidats de pedra en el comiat del mite argentí, que va fer un recital en tota regla.