NBA

Els fans dels Lakers ja somien reunir Pau i Marc Gasol a Los Angeles

Bàsquet.

L’anunci oficial dels Lakers de la incorporació de Marc Gasol per dues temporades ha estat celebrat a les xarxes pel seu germà, Pau, amb un explícit “benvingut a la família dels Lakers”, fet que ha provocat un allau de missatges de seguidors de l’equip de Los Angeles demanant al germà gran que torni a l’equip una última temporada per mirar de guanyar un tercer anell. Gasol (40 anys) va ser campió amb els Lakers el 2009 i el 2010 i aquests dies també ha penjat algun vídeo on se’l veu entrenant amb força, ja recuperat de la lesió que l’ha mantingut apartat gairebé dos anys de les pistes, per tornar a les pistes aquesta mateixa temporada per poder-se retirar en els Jocs de Tòquio.

Pau Gasol és agent lliure i pot signar amb la franquícia que vulgui. En el passat ja va manifestar que els seus equips preferits per retirar-se serien els Lakers a l’NBA o el Barça a l’Eurolliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)