Eurolliga

Deck també amenaça de deixar el Madrid

Eurolliga. Està disposat a pagar la clàusula per acompanyar Campazzo a l’NBA

Més problemes per al Real Madrid de Pablo Laso. Després de la marxa de Campazzo i la dolorosa derrota a la pista del CSKA amb un tres més un final de Mike James, l’equip es pot quedar sense un altre dels seus jugadors clau, l’aler argentí Gabriel Deck (5,7 punts i 3,1 rebots a l’Eurolliga).

Segons Marca, el jugador no ha rebut cap oferta de renovació i probablement pagarà la clàusula que li permet de fitxar per qualsevol equip de l’NBA. Algunes franquícies el segueixen, sobretot des del 2019, quan va ser una de les revelacions del mundial amb la selecció del seu país.

El Madrid, que per culpa de la crisi provocada per la pandèmia es troba en plena operació d’estalvi econòmic, tampoc fitxarà per ara un substitut de Campazzo, segons ha confirmat el mateix Laso, que considera que no trobarà al mercat jugadors més consistents que Laprovittola, Sergi Llull i Carlos Alocén per jugar en la posició d’1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)