Eurolliga

Alfred Julbe

Entrenador de l’Spar Girona

“Soc dels que volen defensar sempre l’última possessió”

Amb 79-81, el Riga va tenir l’última possessió per guanyar el partit, i Thomas, de fet, va tenir el tir de la victòria a les seves mans. Alfred Julbe no va dubtar a l’hora de demanar a les seves jugadores que es limitessin a defensar i no a fer una falta per evitar el triple. “Cada vegada hi ha més gent que pensa que cal fer falta ja sigui per evitar un triple o per tenir l’última possessió, però vinc d’una època en què aquestes jugades sempre es defensen, i ara podem dir que hem acabat guanyant amb una gran defensa, tot i que el risc sempre hi és.”

L’entrenador va atribuir molt mèrit a l’actuació del Riga en les dificultats per assegurar la victòria. “Tenien el partit molt estudiat, coneixen perfectament les coses bones que fem i on flaquegem.”

Julbe va admetre que l’equip no va jugar bé en la primera part. “Després del descans hem trobat el nostre millor joc, hem mogut molt bé la pilota, i n’hem recuperat en defensa jugant amb més agressivitat.” Les gironines semblava que tenien el partit controlat, però en l’últim quart “ens ha faltat rematar”, va reconèixer. “Si tens bons tiradors de tres punts, una diferència de deu o dotze punts pot arribar a ser molt poca cosa.”

De cara al partit de demà contra el Iekaterinburg, Julbe lamenta sobretot que l’afició no pugui gaudir d’un espectacle com aquest. “És el millor equip d’Europa amb diferència i guanyarien uns quants equips de la WNBA. És un orgull per a nosaltres poder jugar contra elles.”

Vasic, autocrítica

Vasic també va fer autocrítica al final del matx. “No estem contentes perquè hem comès errors; només si som capaces de jugar bé durant 40 minuts tindrem possibilitats de continuar endavant. És una cosa que depèn de nosaltres”, va assenyalar la sèrbia, que en qualsevol cas va admetre que l’equip encara està en un procés d’aprenentatge. “L’entrenador ha arribat fa poc i estem assimilant les seves idees; també és important com avui lluitar fins al final i respectar molt tots els rivals”, hi va afegir.

ELS VESTIDORS

Hem comès molts errors, hem de ser capaces de jugar 40 minuts al mateix nivell
Sonja Vasic
JugadorA de l’spar girona
Elles portaven el partit molt estudiat i al final ens ha faltat rematar quan estàvem més bé
Alfred Julbe
entrenador de l’spar girona
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)