FEB

Canvis en el Zamarat, rival de l’Spar Girona dilluns a Fontajau

Lliga femenina. L’alera italiana Elisa Policari i la pivot jamaicana Vanessa Gidden, campiona de lliga amb l’Uni i l’Avenida, reforcen el conjunt castellà

El Zamarat, el cuer de la lliga femenina amb 2-11 de balanç i que dilluns visita l’Spar Girona, comptarà amb les novetats d’Elisa Policari (1,81 m, 1997) i una vella coneguda de l’Uni, Vanessa Gidden (1,91 m, 1985). L’ucranïnesa Valeria Berezhynska i la croata Klaudia Perisa han deixat la disciplina de les taronges aquesta setmana mentre la base Alejandra Quirante té una fractura al canell que la mantindrà inactiva durant mesos.

Policari ve de la lliga italiana, en què els problemes econòmics del Pallacanestro Vigarano han facilitat la seva sortida. Hi acreditava 12 punts per partit.

Gidden és sobradament coneguda a Girona. Hi va guanyar la lliga el 2015 i el curs següent repetia títol, a Salamanca amb l’Avenida. La pivot jamaicana no tenia equip i amb el Promete, el seu anterior club, hi feia 12 punts de mitjana.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)