FEB

Una ratxa per trencar

Bàsquet. El Girona, que encadena quatre derrotes (1-5) i que encara no ha guanyat a Fontajau, ho vol fer a les 19.30 h contra el Múrcia (3-3), encara sense el seu darrer fitxatge, Kári Jónsson

“S’ha fet una mica llarg, quan vens de derrotes seguides vols competir el més ràpid possible, però ens ha servit per treballar en coses que podem fer millor”, diu Carles Marco en la prèvia del Girona- Múrcia (19.30 h). És el primer partit després de l’aturada per la finestra FIBA, el segon sense Àlex Llorca –intervingut ahir– i el quart a Fontajau, on els vermells no juguen des de fa tres setmanes i encara no hi han guanyat (0-3) a la LEB Or.

Kári Jónsson (1,90 m, 1997) és l’elegit per substituir Llorca en el perímetre. L’escorta islandès prové de la primera divisió del seu país i fa dues temporades va jugar dos partits a la LEB Or amb el Barça B.

La temporada 2016/17 va estar a l’NCAA amb el Drexel i en la darrera finestra FIBA va acreditar 15 punts i rebots amb l’equip absolut.

“Tots els partits són difícils, el Múrcia encadena tres victòries i el Lleida, una més”, afirma el tècnic badaloní sobre el crucial tram de calendari que afronten, amb 1-5 i Canoe (1-5) a fora divendres que ve –hi hauria de debutar Jónsson– i Lleida (2-5) a casa el següent com a pròxims rivals. Els dos s’havien d’enfrontar demà al Segrià, però el positiu per Covid d’un membre del cos tècnic de l’equip del Pez Volador fa que s’ajorni el partit. “Treure ferro, que els pensaments no ens passin factura” és la filosofia per la què, amb quatre derrotes seguides, aposta Marco, que del Múrcia en destaca la continuïtat respecte el grup que va pujar el curs passat, com el Girona, amb el reforç del base Àlex Hernández (1,90 m1990) –sis temporades a l’ACB.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)