ACB

Una Penya ensorrada no té opció contra el Burgos (78-95)

El Joventut dominava 41-37 al descans però s’ha enfonsat en un segon temps amb molts contratemps

La Penya no ha tingut cap opció contra el Burgos que li ha passat pel damunt en el segon temps (78-95). La lesió de Ribas ha mermat anímicament a un Joventut totalment enfonsat que ha estat una joguina en mans del seu rival. Els de Duran hauran de guanyar al València o a Gran Canària per aconseguir el bitllet per la copa.

Els verd-i-negres han començat llançats amb un 6-0 amb dos triples seguits i marcant el ritme del matx. Però després del 22-16 dos triples seguits i les moltes pèrdues de la Penya han canviat la dinàmica (22-24). L’explosió de Ventura amb dos triples i una penetració ha retornat el màxim avantatge del matx (38-32). Al descans tot obert (41-37) amb la mala notícia de la lesió muscular de Pau Ribas que haurà d’estar un temps de baixa.

Al segon temps s’ha vist ràpidament que les dinàmiques dels dos equips eren oposades. La Penya no ha pogut competir perquè no ha trobat referents en atac mentre el Burgos ha jugat a plaer després de vuit triples de Cook i Benite que han dinamitat el matx (68-89). Tomic ha tornat a demostrar que està lluny del seu nivell esperat (2 cistelles en 14 minuts), López-Arostegui (2/9 tirs i 0 de valoració), Ribas lesionat Brodziansky 1 cistella, Zagars no han jugat i Dawson i Parra han estat testimonial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)