Eurocopa

La Penya assalta Màlaga (86-95) amb Bassas d’heroi

Els verd-i-negres han arribat a perdre de 12 punts (63-51) però han estat mentalment forts

La Penya ha debutat al Top16 amb una victòria contra l’Unicaja (86-95) tot i no comptar amb la seva estrella Boutellie i amb les baixes de Díaz, de Suárez i de Mekel. El Joventut ha trobat en Bassas al tram final que ha aportat ordre i sobretot ha anotat dos triples determinants i amb Brodziansky (21 punts) i Dawson (13) com a factors sorpresa. A més, la diferència de nou punts pot ser clau en cas d’empats o triples empats finals.

Amb la sorpresa de Dawson de titular i amb Ante Tomic dominant dins la pintura (10 punts) els verd-i-negres han anat per davant (10-12). Però l’entrada a pista de Waczynski, amb dos triples seguits, ha revolucionat el matx (26-18). Els verd-i-negres han aguantat gràcies a uns minuts d’inspiració de Brodziansky, amb 8 punts, que ha servit per reduir la renda (32-30). Però els problemes en el rebot han estat clau. L’Unicaja ha pispat fins a 9 rebots ofensius que han donat massa segones opcions als malaguenys que han marxat al descans dominant 49-43. La Penya ha tornat a pecar de poca intensitat defensiva.

El Joventut però no ha sortit concentrat i al minut i 20 segons Duran ja ha hagut de parar el matx (53-43). La Penya no ha tingut consistència i un altre triple de Waczynski ha posat la màxima del matx (63-51). Però quan més mort estava el Joventut ha fet un parcial de 0-10 (63-61). Dawson ha continuat fent un partit brillant i juntament amb Brodziansky, Dimitrijevic i López-Arostegui fent un pas endavant (72-79). Tot i així s’ha entrat en un final de màxima tensió on dos triples de Bassas han sentenciat (86-93 a 17 segons pel final),

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)