NBA

Els Rockets traspassen Harden als Nets de Brooklyn

Els Rockets de Houston han tancat el traspàs de l’escorta estrella James Harden als Nets de Brooklyn, amb els equips d’Indiana i Cleveland. L’arribada de Harden, líder anotador de la lliga en les dues temporades anteriors, fa realitat el desig del jugador de poder-se retrobar amb l’aler Kevin Durant, el seu excompany en l’Oklahoma City Thunder, i al base estrella Kyrie Irving. La seva presència també converteix a l’equip de Brooklyn en el màxim aspirant a lluitar pel títol de la Conferència Est juntament amb Milwaukee Bucks, Filadelfia Sixers i Boston Celtics. De fet, els Nets han deixat clar que són la millor franquícia de la NBA a Nova York amb la victòria a domicili contra els Knicks (109-116) amb 26 punts de Kevin Durant, a mes de 6 assistències, tres rebots i dos taps.

L’intercanvi de Harden s’ha acordat després que els Rockets el mantinguessin allunyat de l’entrenament de dimecres pels seus comentaris després de perdre contra Los Angeles Lakers (100-117) en el Toyota Center. Harden havia dit que no havia possibilitats d’entesa amb els Rockets perquè al marge de tot el que havia fet, l’equip no era el “suficientment bo” per competir per un títol de campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)