Eurocopa

El Cadí La Seu no té cap positiu i pot reprendre l’activitat

Bàsquet. La setmana que ve té l’Eurocopa a Romania, mentre el següent partit de lliga serà el dimarts 26 de gener a Bembibre

Els tests PCR als què es va sotmetre tota la plantilla de Cadí La Seu, dijous i després que s’hagués d’ajornar el seu partit amb l’Avenida, han donat negatiu i el Sedis pot reprendre la seva activitat, que té en l’Eurocopa la setmana que ve a Romania el seu punt àlgid.

El Cadí i el líder de la lliga femenina, que aquesta setmana que ve disputa l’Eurolliga i n’és l’amfitrió de la bombolla, no van jugar el seu partit abans d’ahir pels tres casos de Covid-19 detectats en el València, l’últim rival de l’equip de l’Alt Urgell el cap de setmana passat. La FEB va aprovar l’ajornament i el Cadí es va haver de sotmetre a tests PCR que un cop són tots negatius permetrà l’equip preparar la seva segona experiència a l’Eurocopa, per la qual tenia previst viatjar diumenge.

El següent partit de lliga serà el dimarts 26 de gener a Bembibre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)