Lliga femenina

L’Spar Girona no falla en la prèvia europea (63-54)

Bàsquet.

L’Spar Girona ha superat La Laguna en l’últim partit dels dos conjunts abans de l’Eurolliga i l’Eurocopa. Un duel irregular amb intercanvi de parcials el més contundent dels quals el 12-0 abans d’acabar (63-51). Les visitants no han fet jugar Ocete ni Taylor, a qui el seu tècnic reservades per a la bombolla de la setmana que ve a València, mentre per l’Uni Vasic ha rebut un cop en una falta en atac al final del tercer quart però ha sortit al darrer.

L’Uni ha lligat un 9-0 al primer quart que obria Vasic al triple (3-4) i tancava Reisingerová acabant dues accions (9-4). L’entrada de Labuckiene per la txeca ha donat aire a les visitants: dues faltes seguides de la lituana i sis punts seguits de Fassoula (11-13), que debutava amb La Laguna. Palau, al límit del primer quart, escurçava la màxima en contra (13-17).

Kostourkova al tir lliure recuperava la màxima visitant a 2:30 per la mitja part i després de temps mort, l’únic a la primera meitat (25-31). L reacció ha estat un 8-0 amb accions individuals de Gray, Araújo (triple) i Vasic a prop del cèrcol. L’atac no tenia continuïtat i només Ferrari i Palau havien encistellat en joc abans, amb el triple de la paraguaiana com a única producció sistemàtica.

El 0-10 amb què ha començat el tercer quart han fet que Julbe demanés temps mort, amb La Laguna trobant el triple (Bettencourt i Nogic) i encara sense idees, ni encert, en atac (33-41). Reisingerová a 6:36 ha fet la primera cistella en joc i el tercer punt local (36-41) i ha seguit, després, amb un altre tir obert a la 2-3 blanca –quarta de Bettencourt. Precipitant l’atac visitant, Araújo ha posat l’Uni per davant a 4:57 a la contra (42-41, 9-0) i La Laguna només ha fet cinc punts més des del parcial (46-46 Fassoula).

La grega (11è punt) ha seguit aprofitant que no tenia Reisingerová (13) al davant (46-48) i Palau en suspensió amb la defensora darrere el bloc anotava després de dos minuts i mig (48-48). El quart triple gironí l’ha fet Elonu a la cantonada (51-48) i Nauwelaers ha respost abans que Labuckiene pogués amb Palau i Eldebrink obrís el seu compte –duia 0/6 de camp– a quatre per acabar (54-51).

Elonu a la contra a 3:38 ampliava el marge a dues possessions i després de temps mort visitant. Vasic l’ha ampliat en transició (58-51) i Elonu al contraatac assistida per la sèrbia des de dins la zona mateix tancava el partit amb el 9-0 a 1:57 (60-51).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)