ACB

Control, encert i victòria

Bàsquet. El Baxi Manresa inicia la segona volta guanyant l’Unicaja en un partit que domina i en què es retroba amb el triomf a casa

Baxi Manresa 90 Unicaja 83

BAXI MANRESA:Eatherton (15), Pérez (2), Mason (18), Hinrich (9) i Vaulet (14) –inicial–; Jou (9), Martínez (8), Dulkys, Tabu, Sajus (15) i Sima. 29/46 de 2 punts. 7/23 triples (2 Martínez, 1 Jou, Eatherton, Mason, Hinrich i Vaulet). 11/18 tirs lliures. 42 rebots (14 Jou). 23 assistències (11 Pérez). 93 valoració (25 Jou).UNICAJA:Brizuela (9), Thompson (5), Ferrari (10), Waczynski (5) i Guerrero –inicial–; Fernández (5), Alonso (15), Abromatis (21), Nzosa (7), Díaz (6) i Gerun. 13/33 de 2 punts. 13/27 triples (3 Alonso, 2 Brizuela, Abromatis, Ferrari i Díaz, 1 Fernández i Thompson). 18/25 tirs lliures. 32 rebots (9 Nzosa). 16 assistències. 85 valoració (23 Abromatis).PARCIALS:23-15, 16-21 (39-36), 27-25 (66-61), 24-22 (90-83).

El Baxi Manresa va sumar la seva primera victòria de l’any al derrotar per 90-83 l’Unicaja, un rival de la seva zona de la classificació. Els del Bages van iniciar amb molt d’encert la segona volta de la lliga i van retrobar el triomf a casa després de dues derrotes. L’inici de partit no va ser bo per als locals ja que els visitants van anotar amb triples (13 al final). Els manresans van començar a dominar el partit, es van avançar en el marcador i van arribar al descans amb un curt avantatge (39-36). En la segona part el Baxi Manresa es va distanciar fins a més de deu punts, amb un màxim de catorze, i va controlar el partit. Makai Mason va destacar amb 18 punts, i tres jugadors més van anotar més de deu punts. Guillem Jou va fer un partit molt complet amb 9 punts, 14 rebots (7 d’atac i 7 de defensa) i amb una valoració de 25.