ACB

Sorpresa majúscula a Badalona (90-94)

El Joventut no és capaç de superar el Guipúscoa, cuer que no havia guanyat cap partit a domicili

La Penya ha perdut de forma inesperada contra un Guipúscoa que no havia guanyat cap partit a domicili en tot el curs i que era el cuer. El Joventut ha tornat a encaixar més de 90 punts a casa d’un equip que n’anotava 71 de mitjana.

El matx ha començat amb Dawson i Parra en el cinc titular i les facilitats de l’israelià han fet que Oroz anotés vuit punts seguits i el Guipúscoa agafés el domini del matx (11-16). La Penya ha intentat reaccionar amb les rotacions però els de Sant Sebastià ja estaven crescuts i sis rebots ofensius i l’encert davant la passivitat defensiva de la Penya (6/13 triples i 15/22 tirs de dos) han fet que al descans el Guipúscoa donés la sorpresa al Palau Olímpic (44-50). Els donostierres tenen una mitjana de 71 punts aquest curs per partit.

Al segon temps semblava que la Penya no reaccionava quan el Guipúscoa ha agafat nou punts de renda (60-69). Però la Penya gràcies a Dimitrijevic ha sobreviscut (72-72) i López-Arostegui semblava que ofegava els dubtes amb 24 punts i assumint la responsabilitat (81-76). Dimitrijevic ha marxat a la banqueta amb 86-81 però dos triples de Dee han igualat el matx (90-89) i un 2+1 de Carlson ha posat la Penya contra les cordes. En l’última acció Dimitrijevic ha entrat a pista però en l’acció li han tancat la penetració i la Penya ha perdut la pilota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)