LEB Or

El Girona, molt superior al Lleida en el derbi de la LEB Or (86-70)

Faye (18 punts i 9 rebots) i Schaftenaar (15 punts) han impulsat l’equip a partir del segon quart en el comiat de Dani Garcia

El Girona ha encadenat a Fontajau el tercer triomf a la LEB Or superant clarament l’ICG Lleida (86-70) en el derbi de la categoria en un partit en què s’ha destapat Faye (18 punts i 9 rebots) sota els cèrcols. Ha estat el comiat del base mataroní Dani Garcia, que a partir de demà s’incorpora a les files del Baxi Manresa. El Lleida no ha pogut comptar encara amb el seu darrer fitxatge, el veneçolà Michael Carrera.

Després d’un primer quart igualat, amb poc encert dels dos equips, els gironins han començat a marcar les diferències just abans del descans amb els triples de Kári Jónsson, el segon sobre la botzina, i Albert Sàbat (41-31). El Lleida ha patit especialment en els tirs lliures (6/16) i en el rebot. En el tercer quart un 10-0 amb triples de Schaftenaar i Sàbat han disparat la diferència (57-42). Faye, a més, ha estat imparable en atac i en els darrers deu minuts Aranzana tampoc ha trobat solucions per aturar-lo. Schaftenaar, a més, s’ha anat escalfat a mida que passaven els minuts i el seu tercer triple ha deixat el partit sentenciat (79-60) a tres minuts del final.