NBA

Els Timberwolves trenquen la seva mala ratxa

Bàsquet.

Els Minnesota Timberwolves han posat fi a la seva mala ratxa –onze derrotes en els últims dotze partits– amb la victòria sobre els Pelicans per 120-110. Ricky Rubio ha fet 9 punts, ha capturat 7 rebots i ha repartit 7 assistències. “He mirat de ser jo mateix. Havia oblidat qui era” ha dit el base, que ha pogut jugar a la seva posició en el seu segon partit després de la quarantena per haver estat en contacte amb . Juancho Hernangómez, que encara segueix de baixa. Els Wolves no guanyaven des del 10 de gener.

Marc Gasol ha jugat 19 minuts (0 punts i 4 rebots) en el 90-101 dels Lakers sobre els Bulls, amb 37 punts d’Anthony Davis. És la novena victòria en nou partits a domicili per als actuals campions de la lliga.

El protagonista de la nit és Stephen Curry, que supera Reggie Miller (2.560) en número de triples encistellats a la història de la NBA. El líder històric és Ray Allen amb 2.973. Curry en du 2.562 en 715 partits i un 43,3 %. Allen té 1.300 partits iMiller 1.389, amb un 40 i un 39,5 %.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)